Nulupkite bulves ir įpjaukite pakankamai, tik neperpjaukite. Sudėkite į skardą, pilkite sultinio, aliejaus ir ištirpdytą sviestą. Suberkite čiobrelius, pabarstykite druska bei pipirais. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Viršutinėje orkaitės dalyje kepkite 1 val. 15 min., kol bulvės suminkštės ir kražiai apskrus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
2 kilogramai bulvių
12 vienetų čiobrelių (šakelės arba džiovinti)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
25 gramai sviesto (ištirpdytas)
1 stiklinė sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite bulves ir įpjaukite pakankamai, tik neperpjaukite. Sudėkite į skardą, pilkite sultinio, aliejaus ir ištirpdytą sviestą. Suberkite čiobrelius, pabarstykite druska bei pipirais. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Viršutinėje orkaitės dalyje kepkite 1 val. 15 min., kol bulvės suminkštės ir kražiai apskrus.