• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (smulkintas, džiovintas)
  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 arbatinis šaukštelis žalumynų (smulkinti, džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite pasūdytame vandenyje bulves su lupyna.
    Bulvėms išvirus, jas nusunkite ir palikite pravėsti.
    Pravėsusias bulves nulupkite ir sumalkite.
    Į dubenį su maltomis bulvėmis įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, baziliką, žalumynus, paskaninkite druska bei pipirais ir viską gerai išminkykite.
    Jei Jūsų naudojamos bulvės bus nekrakmolingos, dar įberkite krakmolo.
    Iš gautos tešlos formuokite nedidelius kukuliukus.
    Dėkite kukuliukus į karštą aliejų ir kepkite, kol jie gražiai apskrus.
    Iškeptus kukuliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų riebalai.
    Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
    Taip pat, galite naudoti kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (smulkintas, džiovintas)
  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 arbatinis šaukštelis žalumynų (smulkinti, džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite pasūdytame vandenyje bulves su lupyna.
    Bulvėms išvirus, jas nusunkite ir palikite pravėsti.
    Pravėsusias bulves nulupkite ir sumalkite.
    Į dubenį su maltomis bulvėmis įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, baziliką, žalumynus, paskaninkite druska bei pipirais ir viską gerai išminkykite.
    Jei Jūsų naudojamos bulvės bus nekrakmolingos, dar įberkite krakmolo.
    Iš gautos tešlos formuokite nedidelius kukuliukus.
    Dėkite kukuliukus į karštą aliejų ir kepkite, kol jie gražiai apskrus.
    Iškeptus kukuliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų riebalai.
    Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
    Taip pat, galite naudoti kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų