Ant batono riekelės užtepti po truputėlį sviesto ir ant viršaus uždėti kečupo. Supjaustyti rūkytą dešrą ir uždėti norimą gabalėlių kiekį ant batono. Ant viršaus užtarkuoti sūrio. Į skardą sudėtus sumuštinius kišti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti labai neilgai, kol sūris išsilydys. Štai ir sumuštiniai! Paprasti, greitai pagaminami, bet labai skanūs! Tereikia gaminti su malonumu ir Meile! Gero apetito!
Autorius: Liucija
INGREDIENTAI:
šiek tiek batono
šiek tiek dešros (rūkyta)
šiek tiek pieno
šiek tiek sviesto
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant batono riekelės užtepti po truputėlį sviesto ir ant viršaus uždėti kečupo. Supjaustyti rūkytą dešrą ir uždėti norimą gabalėlių kiekį ant batono. Ant viršaus užtarkuoti sūrio. Į skardą sudėtus sumuštinius kišti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti labai neilgai, kol sūris išsilydys. Štai ir sumuštiniai! Paprasti, greitai pagaminami, bet labai skanūs! Tereikia gaminti su malonumu ir Meile! Gero apetito!