BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.
Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.
SKANAUS
Autorius: Silvija
INGREDIENTAI:
2 česnakų (BBQ padažui)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti, BBQ padažui)
3 valgomieji šaukštai medaus (BBQ padažui)
2 valgomieji šaukštai garstyčių (BBQ padažui)
1 vienetas svogūnų (BBQ padažui)
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
šiek tiek druskos (BBQ padažui)
2 valgomieji šaukštai aliejaus (BBQ padažui)
1 valgomasis šaukštas čili pipirų (malti prieskoniai, BBQ padažui)
BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.
Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.