• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (marinatui)
  • 1 kilogramas kiaulienos (šonkauliai)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti marinatą: susmulkinti česnakus, supilti aliejų, citrinos sultis, sojos padažą, sudėti medų ir gerai išmaišyti. Šonkaulius pasūdyti ir sudėti į marinatą, laikyti 2-3val.

    Kepti orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, pavartant apie 40 minučių arba griliuje.

    Skanaus

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (marinatui)
  • 1 kilogramas kiaulienos (šonkauliai)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti marinatą: susmulkinti česnakus, supilti aliejų, citrinos sultis, sojos padažą, sudėti medų ir gerai išmaišyti. Šonkaulius pasūdyti ir sudėti į marinatą, laikyti 2-3val.

    Kepti orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, pavartant apie 40 minučių arba griliuje.

    Skanaus

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų