Paruošti marinatą: susmulkinti česnakus, supilti aliejų, citrinos sultis, sojos padažą, sudėti medų ir gerai išmaišyti. Šonkaulius pasūdyti ir sudėti į marinatą, laikyti 2-3val.
Kepti orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, pavartant apie 40 minučių arba griliuje.
Skanaus
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
2 česnakų (marinatui)
1 valgomasis šaukštas medaus (marinatui)
1 kilogramas kiaulienos (šonkauliai)
1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
1 valgomasis šaukštas druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti marinatą: susmulkinti česnakus, supilti aliejų, citrinos sultis, sojos padažą, sudėti medų ir gerai išmaišyti. Šonkaulius pasūdyti ir sudėti į marinatą, laikyti 2-3val.
Kepti orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, pavartant apie 40 minučių arba griliuje.