Šonkauliukus pabarstyti prieskoniais, druska. Sumaišykite kečupą, majonezą, citrinos sultis, smulkiai sutarkuotą citrinos žievelę, medų. Gerai išmaišykite marinatą. Jį užpilkite ant mėsos ir gerai išmaišykite. Tegul marinuojasi vieną parą. Kepkite kepsninėje.
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas medaus (marinatui)
1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
2 valgomieji šaukštai majonezo (marinatui)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai kečupo (marinatui)
0.5 vieneto citrinos žievelės (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šonkauliukus pabarstyti prieskoniais, druska. Sumaišykite kečupą, majonezą, citrinos sultis, smulkiai sutarkuotą citrinos žievelę, medų. Gerai išmaišykite marinatą. Jį užpilkite ant mėsos ir gerai išmaišykite. Tegul marinuojasi vieną parą. Kepkite kepsninėje.