INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
- šiek tiek druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų
- 0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į įkaitintą aliejų suberti kmynus ir kepinti apie 15 sekundžių.
Tada sudėti išvirtus ryžius, dėti du šaukštus vandens, sudėti likusius prieskonius bei druską.
Troškinti ryžius, kol sušils.
Taip pat galima į troškinį dėti kepintų svogūnų, žaliojo čili pipiro.
Autorius: Irena
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
- šiek tiek druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų
- 0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į įkaitintą aliejų suberti kmynus ir kepinti apie 15 sekundžių.
Tada sudėti išvirtus ryžius, dėti du šaukštus vandens, sudėti likusius prieskonius bei druską.
Troškinti ryžius, kol sušils.
Taip pat galima į troškinį dėti kepintų svogūnų, žaliojo čili pipiro.
Autorius: Irena
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI