Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Išplakite kiaušinį su pienu ir prieskoniais. Įmaišykite sutrintą česnaką ir miltus. Po to - smulkintas petražoles. Pomidoro griežinėlius pamirkykite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels.
Autorius: Patricija
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 sauja petražolių (smulkintos, nedidelė)
2 vienetai pomidorų pastos (dideli)
1 vienetas kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Išplakite kiaušinį su pienu ir prieskoniais. Įmaišykite sutrintą česnaką ir miltus. Po to - smulkintas petražoles. Pomidoro griežinėlius pamirkykite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels.