Obuolių viršūnėlę nupjauti, išskobti vidų. Sumaišyti susmulkintus riešutus su uogiene, razinomis ir įdaryti šia mase obuolius. Sudėti obuolius ant grilio padėklo, aplieti citrinos sultimis, vynu ir kepti 15-20 min.
Autorius: Aiva
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
4 vienetai obuolių
4 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
50 gramų razinų
50 gramų riešutų (lazdynų)
4 arbatiniai šaukšteliai uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolių viršūnėlę nupjauti, išskobti vidų. Sumaišyti susmulkintus riešutus su uogiene, razinomis ir įdaryti šia mase obuolius. Sudėti obuolius ant grilio padėklo, aplieti citrinos sultimis, vynu ir kepti 15-20 min.