Obuoliai, išėmus sėklalizdžius, apverdami cukraus sirupe ir jame ataušinami. Vėliau išimami ir įdaromi kapotais riešutais, sumaišytais su medumi. Viršus apdėliojamas su cukraus pudra išplaktais kiaušinių baltymais. Kepama 160 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Skanaus.
Autorius: Judita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
100 gramų cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
100 gramų lazdyno reišutų
70 gramų medaus
6 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių (baltymai)
3 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuoliai, išėmus sėklalizdžius, apverdami cukraus sirupe ir jame ataušinami. Vėliau išimami ir įdaromi kapotais riešutais, sumaišytais su medumi. Viršus apdėliojamas su cukraus pudra išplaktais kiaušinių baltymais. Kepama 160 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Skanaus.