Kopūstą labai smulkiai supjaustome, sudedame į keptuvę. Kepti ant labai mažos ugnies. Kepame apie 4 minutes. Sudedame juostelėmis supjaustytus svogūnus, mažais kubeliais supjaustytas dešreles. Kepame apie 5 minutes ant mažos ugnies, uždengę keptuvę. Sudedame pomidorų padažą ir natūralų jogurtą. Kartu kepant maišome ir pakepame dar 2 minutes. Į lėkštę įdedame didelį salotos lapą arba daug mažų lapų pagrindui. Ant salotos sudedame keptus kopūstus. Ant viršaus galima uždėti dar salotų juostelių arba natūralaus jogurto, kad būtų šiek tiek rūgščiau. Jeigu norite, galite įdėti ir šiek tiek druskos.
Valgome su balta paskrudinta duona.
Skanaus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto kopūstų
šiek tiek salotų (dideli lapai)
2 vienetai svogūnų
3 vienetai dešrelių (su sūriu)
3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą labai smulkiai supjaustome, sudedame į keptuvę. Kepti ant labai mažos ugnies. Kepame apie 4 minutes. Sudedame juostelėmis supjaustytus svogūnus, mažais kubeliais supjaustytas dešreles. Kepame apie 5 minutes ant mažos ugnies, uždengę keptuvę. Sudedame pomidorų padažą ir natūralų jogurtą. Kartu kepant maišome ir pakepame dar 2 minutes. Į lėkštę įdedame didelį salotos lapą arba daug mažų lapų pagrindui. Ant salotos sudedame keptus kopūstus. Ant viršaus galima uždėti dar salotų juostelių arba natūralaus jogurto, kad būtų šiek tiek rūgščiau. Jeigu norite, galite įdėti ir šiek tiek druskos.