REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite į jau įkaitintą keptuvę koldūnus. Juos palikite kepti, nepamiršdami pamaišyti. Leiskite jiems gerokai apskrusti.
Rekomenduojama koldūnus pirmiausiai išsivirti, po to tik kepti, bet jeigu norite greitai paruošiamo maisto, galite iš kart kepti. Prieš pabaigą įdėkite truputėlį druskos, pipirų, kario prieskonių. Sudėjus prieskonius, leiskite jiems sukepti, koldūnai nuo kario prieskonių labai gražiai pageltonuos ir bus tikrai išskirtinis skonis. - Česnakinio padažo gaminimas:
Smulkiai supjaustykite česnaką. Kuo daugiau bus česnako, tuo skonis bus stipresnis.
Į dubenį įdėkite majonezo, šiek tiek mažiau pomidorų padažo, suberkite česnakus, gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą, kad padažas įsigertų į česnakus. - Šis patiekalas patiks tiems, kurie mėgsta greitai paruošiamą maistą. Visas procesas vyksta ne ilgiau kaip 15 min.
Iškeptus koldūnus valgykite su česnakiniu padažu, ar grietine.
REKLAMA