• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų koldūnų (su mėsa)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • 300 gramų majonezo
  • 200 gramų pomidorų padažo
  • 5 skiltelės česnakų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų koldūnų (su mėsa)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • 300 gramų majonezo
  • 200 gramų pomidorų padažo
  • 5 skiltelės česnakų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite į jau įkaitintą keptuvę koldūnus. Juos palikite kepti, nepamiršdami pamaišyti. Leiskite jiems gerokai apskrusti.
    Rekomenduojama koldūnus pirmiausiai išsivirti, po to tik kepti, bet jeigu norite greitai paruošiamo maisto, galite iš kart kepti. Prieš pabaigą įdėkite truputėlį druskos, pipirų, kario prieskonių. Sudėjus prieskonius, leiskite jiems sukepti, koldūnai nuo kario prieskonių labai gražiai pageltonuos ir bus tikrai išskirtinis skonis.
  2. Česnakinio padažo gaminimas:
    Smulkiai supjaustykite česnaką. Kuo daugiau bus česnako, tuo skonis bus stipresnis.
    Į dubenį įdėkite majonezo, šiek tiek mažiau pomidorų padažo, suberkite česnakus, gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą, kad padažas įsigertų į česnakus.
  3. Šis patiekalas patiks tiems, kurie mėgsta greitai paruošiamą maistą. Visas procesas vyksta ne ilgiau kaip 15 min.
    Iškeptus koldūnus valgykite su česnakiniu padažu, ar grietine.

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų