Lašinius ar rūkytą šoninę supjaustome išilgomis juostelėmis, sudedame į keptuvę ir pakepiname.
Tuomet įmušame kiaušinius, trynius pabarstome druska, kas mėgsta - pipirais. Ir kepame apšlakstant riebalais, kol visai iškepa baltymai ir pusiau apkempa tryniai (tinka tik naminiams kiaušiniams, pirktinių ir trynys turi visiškai iškepti).
Valgoma su duona.
Autorius: Kamilė
INGREDIENTAI:
100 gramų kiaulės lašinių
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašinius ar rūkytą šoninę supjaustome išilgomis juostelėmis, sudedame į keptuvę ir pakepiname.
Tuomet įmušame kiaušinius, trynius pabarstome druska, kas mėgsta - pipirais. Ir kepame apšlakstant riebalais, kol visai iškepa baltymai ir pusiau apkempa tryniai (tinka tik naminiams kiaušiniams, pirktinių ir trynys turi visiškai iškepti).