Įkaitusioje keptuvėje ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintus svogūnus, maišydami šiek tiek pakepiname. Tuomet sumetame nuplautus ir supjaustytus grybus. Maišydami kepame apie 5-10 min. Pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, pamaišome ir dar kepame kol padažas užvirs. Valgome su virtomis bulvėmis arba duona.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
2 vienetai svogūnų
50 gramų sviesto
100 grietinės
300 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitusioje keptuvėje ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintus svogūnus, maišydami šiek tiek pakepiname. Tuomet sumetame nuplautus ir supjaustytus grybus. Maišydami kepame apie 5-10 min. Pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, pamaišome ir dar kepame kol padažas užvirs. Valgome su virtomis bulvėmis arba duona.