INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė graikinių riešutų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų ((arba svogūnų laiškai))
- 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
- šiek tiek druskos
- 80 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
- 500 gramų grybų (baravykai arba pievagrybiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautus grybus supjaustyti riekelėmis išilgai, pasūdyti, apkepinti. Atsiradusias sultis nupilti, sumaišyti su actu ir pipirais.
Grybus sudėti į dubenį, apipilti acto mišiniu, pridėti supjaustytą svogūną, susmulkintus žalumynus, maltus graikinius riešutus, išmaišyti, atvėsinti.
REKLAMA