Upėtakį išvalyti ir nuluptu odelę. Pamarinuoti su pipirais, druska ir citrinos sultimis. Kiek visko reikia? Dėkite pagal save kaip kam patinka ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakti, įpilti džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų per skysta tešla, tada imam žuvį pamirkome tešloje ir kepame keptuvėje kol paruduoja. Skanaus.
Autorius: renata
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai kiaušinių
500 gramų upėtakių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Upėtakį išvalyti ir nuluptu odelę. Pamarinuoti su pipirais, druska ir citrinos sultimis. Kiek visko reikia? Dėkite pagal save kaip kam patinka ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakti, įpilti džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų per skysta tešla, tada imam žuvį pamirkome tešloje ir kepame keptuvėje kol paruduoja. Skanaus.