• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek rozmarino
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas lynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek rozmarino
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas lynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų