Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek rozmarino
šiek tiek druskos
50 mililitrų aliejaus
1 vienetas lynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.