Kiaušnius iškepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipiriukais. Sūrį gerai susmulkinti, papriką supjaistyti juostelėmis. Kiaušiniams iškepus, paviršių tepti pomidorų padažu, dėti paprikos bei pelėsinio sūrio. Uždengti keptuvę dangčiu, kad susiltų sūris. Valgyti su paskrudinta prancūziško batono riekele bei šviežio agurko griežinėliu.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų paprikų (raudonoji)
2 vienetai kiaušinių
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
100 gramų pelėsinio sūrio (su mėlynuoju pelėsiu)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušnius iškepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipiriukais. Sūrį gerai susmulkinti, papriką supjaistyti juostelėmis. Kiaušiniams iškepus, paviršių tepti pomidorų padažu, dėti paprikos bei pelėsinio sūrio. Uždengti keptuvę dangčiu, kad susiltų sūris. Valgyti su paskrudinta prancūziško batono riekele bei šviežio agurko griežinėliu.