REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karpį nuvalyti, išdoroti, išplauti.Iš vidaus barstyti druska,pašlakstyti alyvuogių aliejumi , pabarstyti prieskoniais žuviai. Palikti pasimarinuoti.
- Svogūną ir morkas susmulkinti,pakepinti labai trumpai su alyvuogių aliejumi,įberti smulkintų krapų,maišyti ir įdaryti karpio vidų,įdėti lauro lapą ir susmeigti su mediniu smeigtuku.Palikti 10-15 min.
- Citriną pjaustyti griežinėliais.Karpio šone įpjauti kelis kart ir įdėti po griežinėlį citrinos, pašlakstyti trupučiu aliejaus.
- Šparagines pupeles ir bulves talpinti šalia karpio,barstyti bulvių ir universaliais Santa maria prieskoniais,pašlakstyti trupučiu aliejaus.Talpinti į foliją paruoštą konvekcinėje krosnelėje ir kepti 20-30 min., kol iškeps.
- Lėkštėje talpinti pekino kopūsto lapus, pomidoruų skilteles, paruoštą žuvį ir bulves.
Skanaus:)))
REKLAMA