Morkas nuplauname, nulupame ir sutarkuojame. Svogūną nulupame ir supjaustome nestorais žiedais. Obuolį nuplauname, nulupame ir taip pat sutarkuojame. Papriką supjaustome smulkiais kubeliais. Žuvį padruskiname, papipiriname, įtriname žuvies prieskoniais ir apšlakstome citrinos sultimis. Keptuvėje pakepame svogūnus, dedame smulkiai pjaustytą česnaką, tarkuotą imbierą, dar truputį druskos, pipirų, žuvies prieskonių ir sumaišome. Kaitiname kokias 20-25 sekundes. Dedame morkas, paprikas, obuolius. Kepame apie 10 min. Imame puodą, kuriame kepsime žuvį, ant jo ištiesiame foliją, kurią padengiame mūsų daržovių padažu, ant viršaus dedame žuvis ir sulenkiame. Kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 min. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
3 česnakų
šiek tiek imbierų (švežias, tarkuotas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai morkų
1 vienetas obuolių (rūgštoki)
0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
1 vienetas svogūnų
3 vienetai menkių (filė, gabaliukai)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuplauname, nulupame ir sutarkuojame. Svogūną nulupame ir supjaustome nestorais žiedais. Obuolį nuplauname, nulupame ir taip pat sutarkuojame. Papriką supjaustome smulkiais kubeliais. Žuvį padruskiname, papipiriname, įtriname žuvies prieskoniais ir apšlakstome citrinos sultimis. Keptuvėje pakepame svogūnus, dedame smulkiai pjaustytą česnaką, tarkuotą imbierą, dar truputį druskos, pipirų, žuvies prieskonių ir sumaišome. Kaitiname kokias 20-25 sekundes. Dedame morkas, paprikas, obuolius. Kepame apie 10 min. Imame puodą, kuriame kepsime žuvį, ant jo ištiesiame foliją, kurią padengiame mūsų daržovių padažu, ant viršaus dedame žuvis ir sulenkiame. Kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 min. Skanaus!