• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • 500 gramų žuvies (filė, bet kokia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandai.
    Į majonezą įmaišykite sutrintas česnakų skilteles.
    Į kepimo indą įpilkite majonezo, kad padengtų visą dugną, sudėkite žuvį ir užpilkite likusį majonezą.
    Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Autorius: Živilė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • 500 gramų žuvies (filė, bet kokia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandai.
    Į majonezą įmaišykite sutrintas česnakų skilteles.
    Į kepimo indą įpilkite majonezo, kad padengtų visą dugną, sudėkite žuvį ir užpilkite likusį majonezą.
    Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Autorius: Živilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų