Vištiena supjaustoma, pasūdoma, pabarstoma pipiru, ištrinama smulkintu česnaku ir palaikoma pusvalandį. Po to pavoliojama plaktame kiaušinyje, apvoliojama džiūvesėliuose ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje.
Gauti kepsneliai valgomi su daržovių salotomis, ryžiais ar bulvėmis.
Labai lengva, bet skanu. Skanaus!
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištiena supjaustoma, pasūdoma, pabarstoma pipiru, ištrinama smulkintu česnaku ir palaikoma pusvalandį. Po to pavoliojama plaktame kiaušinyje, apvoliojama džiūvesėliuose ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje.
Gauti kepsneliai valgomi su daržovių salotomis, ryžiais ar bulvėmis.