Į aliejų supilti citrinos sulčių, sutarkuoti česnaką, suberti kmynus, druską, po nemažą žiupsnį maltų lauro lapų ir prieskonių vištienai. Kulšeles ištrinti paruoštu mišiniu, palaikyti apie 2 val. ir kepti orkaitėje (180-190 laipsnių pagal Celsijų) 1 val. arba kepti grilyje.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai citrinų
3 česnakų
1 valgomasis šaukštas kmynų
šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
1 arbatinis šaukštelis druskos
50 gramų aliejaus
šiek tiek prieskonių (vištienai)
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į aliejų supilti citrinos sulčių, sutarkuoti česnaką, suberti kmynus, druską, po nemažą žiupsnį maltų lauro lapų ir prieskonių vištienai. Kulšeles ištrinti paruoštu mišiniu, palaikyti apie 2 val. ir kepti orkaitėje (180-190 laipsnių pagal Celsijų) 1 val. arba kepti grilyje.