• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 sauja ryžių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų konservuotų žirnelių
  • 100 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 400 gramų žuvies (pangasija, filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Receptas (2 porcijos).

    Supjaustome atšildytą pangasijų filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenėlį, kuriame marinuosime. Pabarstome žuvų prieskoniais, maltais pipirais ir pasūdome druska. Labai labai smulkiai supjaustome 2 česnako skilteles. Sudedame 200g grietinės ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom.

    Po dviejų valandų mušame į išmarinuotą žuvį vieną kiaušinį. Kiekvieną žuvies gabalėlį apvoliojame džiuvesėliuose ir kepame ant nedidelės ugnies kol žuvis gražiai apskrus..

    Patiekiame su morkų ir žirnelių troškiniu:
    Supjaustome morkas kubeliais ir dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens (kad apsemtų morkas) ir 50g sviesto. Troškiname ~10 min, kol morkos suminkštėja, tuomet dedame pusę indelio žaliųjų žirnelių, Atskirai keptuvėje ištirpdome likusius 50g sviesto su šaukštu miltų. Sutirštėjusią masę pilame į morkų ir žirnelių troškinį ir pakaitiname dar porą minučių.

    Taip pat išverdame ryžius, kuriuos patiekiame iš pomidorų išskobtuose "indeliuose". Papuošiame svogūnų laiškais :)

    SKANAUS! :)

Autorius: Ana

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 sauja ryžių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų konservuotų žirnelių
  • 100 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 400 gramų žuvies (pangasija, filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Receptas (2 porcijos).

    Supjaustome atšildytą pangasijų filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenėlį, kuriame marinuosime. Pabarstome žuvų prieskoniais, maltais pipirais ir pasūdome druska. Labai labai smulkiai supjaustome 2 česnako skilteles. Sudedame 200g grietinės ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom.

    Po dviejų valandų mušame į išmarinuotą žuvį vieną kiaušinį. Kiekvieną žuvies gabalėlį apvoliojame džiuvesėliuose ir kepame ant nedidelės ugnies kol žuvis gražiai apskrus..

    Patiekiame su morkų ir žirnelių troškiniu:
    Supjaustome morkas kubeliais ir dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens (kad apsemtų morkas) ir 50g sviesto. Troškiname ~10 min, kol morkos suminkštėja, tuomet dedame pusę indelio žaliųjų žirnelių, Atskirai keptuvėje ištirpdome likusius 50g sviesto su šaukštu miltų. Sutirštėjusią masę pilame į morkų ir žirnelių troškinį ir pakaitiname dar porą minučių.

    Taip pat išverdame ryžius, kuriuos patiekiame iš pomidorų išskobtuose "indeliuose". Papuošiame svogūnų laiškais :)

    SKANAUS! :)

Autorius: Ana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų