Druską sumaišome su pipirais. Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos. Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome. Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas. Kepame griliuje arba ant laužo.
Prie mėsos tinka majonezo padažai.
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
2 kilogramai kiaulės prandinės
5 valgomieji šaukštai acto
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
10 valgomųjų šaukštų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Druską sumaišome su pipirais. Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos. Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome. Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas. Kepame griliuje arba ant laužo.