Išdarinėtą vištą gerai ištrinti prieskoniais (naudoju mėsos prieskonius, kas mėgsta galima naudoti ir vištienos prieskonius), išspaustu česnaku bei pusės citrinos sultimis. Uždengti ir palikti marinuotis bent parai. Vištai išsimarinavus, kepti 200 laipsnių temeratūroje orkaitėje. Obuolius, vieną į vištos vidų, o kitus aplink, sudėti maždaug po valandos kepimo (iš viso kepa apie 1,5 val). Svarbu kepant kartas nuo karto palaistyti ją sultiniu arba iš pradžių užpilti vandenuko, o po to, jau išsiskyrusiu sultiniui, palaistyt - taip ji bus sultingesnė. Skanaus.
Išdarinėtą vištą gerai ištrinti prieskoniais (naudoju mėsos prieskonius, kas mėgsta galima naudoti ir vištienos prieskonius), išspaustu česnaku bei pusės citrinos sultimis. Uždengti ir palikti marinuotis bent parai. Vištai išsimarinavus, kepti 200 laipsnių temeratūroje orkaitėje. Obuolius, vieną į vištos vidų, o kitus aplink, sudėti maždaug po valandos kepimo (iš viso kepa apie 1,5 val). Svarbu kepant kartas nuo karto palaistyti ją sultiniu arba iš pradžių užpilti vandenuko, o po to, jau išsiskyrusiu sultiniui, palaistyt - taip ji bus sultingesnė. Skanaus.