• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų lydekų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 sauja miltai
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 3 žiupsneliai žuvies prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų lydekų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 sauja miltai
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 3 žiupsneliai žuvies prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydekos filė supjaustome nedidelio dyžio gabaliukais, pagardiname žuvies prieskoniais.
    Leidžiame pastovėti apie valandą.
  2. Kiaušinį, pieną, miltus suplakame iki vientisos masės.
  3. Pasimarinavusius žuvies gabaliukus mirkome tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
    Garnyrui pakepiname pjaustytus svogūnus ir tarkuotą morką. Iškeptas daržoves papildome pomidorų padažu ir gerai išmaišome.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų