Lašišą supjausčiau į 6 porcijas. Kiekvieną lašišos gabaliuką apliejau citrinos sultimis, ištepiau medumi ir prieskoniais. Marinavau apie 30 min. Kepimo skardą patepiau aliejumi ir sudėjau žuvį. Kepiau 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 10 minučių.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai medaus
1 kilogramas lašišų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (žuvims)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą supjausčiau į 6 porcijas. Kiekvieną lašišos gabaliuką apliejau citrinos sultimis, ištepiau medumi ir prieskoniais. Marinavau apie 30 min. Kepimo skardą patepiau aliejumi ir sudėjau žuvį. Kepiau 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 10 minučių.