Karką dėti į puodą, pilnai užpili vandeniu ir virti. Užvirus vandeniui, sudėti pagal skonį lauro lapelius, pipirus, druską bei kelias česnakų skilteles. Virti apie 1,5valandos, nuolat dapilant vandens, kad būtų apsemta. Išvirus karką dėti į kepimo indą, gausiai aptepti pomidorų padažu ir dėti į orkaitę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek kiaulės kojų (karka)
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karką dėti į puodą, pilnai užpili vandeniu ir virti. Užvirus vandeniui, sudėti pagal skonį lauro lapelius, pipirus, druską bei kelias česnakų skilteles. Virti apie 1,5valandos, nuolat dapilant vandens, kad būtų apsemta. Išvirus karką dėti į kepimo indą, gausiai aptepti pomidorų padažu ir dėti į orkaitę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)