Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu arba, jei yra galimybė - kepti grilyje. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.
Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu arba, jei yra galimybė - kepti grilyje. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.