Kelias morkas sutarkuoti, kelis svogūnus smulkiai supjaustyti, keptuvėj į ikaitintą aliejų įdėti išmuštą ir džiuvėsėliuose bei plaktuose kiaušiniuose apvoliotą karbonadą. Kai viena pusė iškeps, apversti mėsytę, ir uždėti kelis šaukštus aliejuje iškeptų morkyčių su svogūnais, ant viršaus užbarstyti tarkuoto sūrio (galima ir majonezo ant viršaus), keptuvę uždengti dangčiu ir pakepti kol sūris išsileis. Skanaus
Autorius: ruta
INGREDIENTAI:
3 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
150 gramų kiaulės prandinės
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kelias morkas sutarkuoti, kelis svogūnus smulkiai supjaustyti, keptuvėj į ikaitintą aliejų įdėti išmuštą ir džiuvėsėliuose bei plaktuose kiaušiniuose apvoliotą karbonadą. Kai viena pusė iškeps, apversti mėsytę, ir uždėti kelis šaukštus aliejuje iškeptų morkyčių su svogūnais, ant viršaus užbarstyti tarkuoto sūrio (galima ir majonezo ant viršaus), keptuvę uždengti dangčiu ir pakepti kol sūris išsileis. Skanaus