PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pradžioje pasiruošiame kiaulienos nugarinę. Išmušame ir įtriname druska bei pipirais. Leidžiame pastovėti bent valandą.
Kol mėsa marinuojasi susipjaustom smulkiai svogūnus, bulves supjaustom maždaug 5 mm storio griežinėliais ir sutarkuojame fermentinį sūrį per burokinę tarką.
Tada imame ir dedame į skardą (padengtu sviestiniu popieriumi) mėsą. Ant mėsos gražiai dedame supjaustytus svogūnus, ant svogūnų dedame bulves, ant bulvių pabarstome druskos ir barstome fermentinį sūrį, o ant sūrio uždedame majonezo (patogiausiai naudoti majonezą maišeliuose) ir galiausiai ant majonezo pabarstome kmynų.
Pašauname į orkaitę įkaitintą iki 200°C ] ir kepame apie 40-45 min.
Skanaus:)