Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti pusėje turimo sviesto.
Atvėsinti, sumalti mėsmale kartu su likusiu sviestu.
Ant stalo padėti maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu. Suvynioti plėvelę ir dėti į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimti ir supjaustyti griežinėliais.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
500 gramų vištienos kepenėlių
šiek tiek druskos
125 gramai sviesto
100 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti pusėje turimo sviesto.
Atvėsinti, sumalti mėsmale kartu su likusiu sviestu.
Ant stalo padėti maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu. Suvynioti plėvelę ir dėti į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimti ir supjaustyti griežinėliais.