PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištos ketvirtį, ir morkas išverdam pasūdytam ir paprieskoniuotam vandenyje. Švariai nuplautas ir numirkytas kepenėles iškepame svieste ir paliekam atvėsti. Smulkiai supjaustytą svogūną irgi pakepiname svieste.
Kai pravėsta, ketvirtį nukauliname. Sumalame mėsmale kepenėles, vištieną, morkas ir svogūnus. Visą malinį verčiame į puodą, užpilame truputį sultinio, kur virė ketvirtis, beriame pipirų, SANTA MARIA prieskonių, druskos. Kepeninę kaitiname maišydami, kol užverda. Užvirus nukaičiame, įpilame šlakelį brendžio, gerai išmaišome ir sudedame į indelius su dangteliais. Paliekame atvėsti. Ant atvėsusio pašteto užpilame truputį tirpinto sviesto.....kitą dieną tepame ant duonytės ar skrebučio...