• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištienos kepenėlių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles pamerkti į pieną ir palaikyti valandą laiko. Išėmus kepenėles sumalti arba susmulkinti smulkintuvu. Įmušti kiaušinį, viską sumaišyti.

    Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Sudėti pakepintą svogūną į kepenėlių masę, viską sumaišyti, tada sudėti miltus, berti druskos ir vėl viską išmaišyti.

    Į įkaitintą keptuvę dėti po šaukštą kepenėlių masės ir kepinti iš abiejų pusių.

    Patiekti su šviežiomis daržovėmis.

    Skanaus!

Autorius: Auksė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištienos kepenėlių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles pamerkti į pieną ir palaikyti valandą laiko. Išėmus kepenėles sumalti arba susmulkinti smulkintuvu. Įmušti kiaušinį, viską sumaišyti.

    Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Sudėti pakepintą svogūną į kepenėlių masę, viską sumaišyti, tada sudėti miltus, berti druskos ir vėl viską išmaišyti.

    Į įkaitintą keptuvę dėti po šaukštą kepenėlių masės ir kepinti iš abiejų pusių.

    Patiekti su šviežiomis daržovėmis.

    Skanaus!

Autorius: Auksė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų