Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Maišant po vieną įmušti kiaušinius. Suberti išsijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (dalį palikti pabarstyti), galima įberti šaukštą džiovintų spanguolių, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Prireiks apie dvylikos popierinių (galima ir metalinėse arba silikoninėse) keksiukų formelių. Į jas iki pusės pripildyti tešlos. Apibarstyti likusiais riešutais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
80 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
80 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
120 gramų sviesto
50 gramų riešutų (kapoti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 vienetas vanilinio cukraus (pakeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Maišant po vieną įmušti kiaušinius. Suberti išsijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (dalį palikti pabarstyti), galima įberti šaukštą džiovintų spanguolių, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Prireiks apie dvylikos popierinių (galima ir metalinėse arba silikoninėse) keksiukų formelių. Į jas iki pusės pripildyti tešlos. Apibarstyti likusiais riešutais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!