Sviestą ištirpinkite, įmuškite 3 kiaušinius ir išplakite šluotele. Tuomet suberkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Riešutus susmulkinkite gabalėliais pagal jūsų skonį, aš smulkinu, kad būtų maži. Įmaišykite riešutus. Sudėkite popierinius keksiukų krepšelius į keksiukų formą, maždaug tris ketvirtadalius kiekvieno krepšelio pripildykite tešla, pabarstykite viršų migdolų riekelėmis ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje kol gražiai pagels (20-25min). Ištrauktus iš orkaitės keksiukus palikite atvėsti ištrauktus ant grotelių. Išeina apie 9 keksiukai. Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
0.5 stiklinės cukraus
2 saujos migdolų
šiek tiek migdolų (riekelės)
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1/4 arbatinio šaukštelio sodos
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinkite, įmuškite 3 kiaušinius ir išplakite šluotele. Tuomet suberkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Riešutus susmulkinkite gabalėliais pagal jūsų skonį, aš smulkinu, kad būtų maži. Įmaišykite riešutus. Sudėkite popierinius keksiukų krepšelius į keksiukų formą, maždaug tris ketvirtadalius kiekvieno krepšelio pripildykite tešla, pabarstykite viršų migdolų riekelėmis ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje kol gražiai pagels (20-25min). Ištrauktus iš orkaitės keksiukus palikite atvėsti ištrauktus ant grotelių. Išeina apie 9 keksiukai. Skanaus!