Apelsino žievelę sutarkuokite. Į dubenį berkite miltus, cukrų, druską ir išmaišykite. Dėkite šalto sviesto gabaliukus. Trinkite tarp tirštų, kol gausis trupiniai. Supilkite kefyrą ir išmaišykite. Galiausiai įmaišykite apelsino žievelę. Sudėkite tešlą į kepimo formeles. Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Autorius: Paulina
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
100 gramų cukraus
250 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų kefyro (ar natūralus jogurtas)
šiek tiek druskos
60 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsino žievelę sutarkuokite. Į dubenį berkite miltus, cukrų, druską ir išmaišykite. Dėkite šalto sviesto gabaliukus. Trinkite tarp tirštų, kol gausis trupiniai. Supilkite kefyrą ir išmaišykite. Galiausiai įmaišykite apelsino žievelę. Sudėkite tešlą į kepimo formeles. Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.