• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų (4 - 5)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų margarino
  • šiek tiek vyšnių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros margariną gerai išsukame su cukrumi, po vieną mušame kiaušinius ir gerai išsukame.
    Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Į sviestu pateptą formą dedame 3/4 tešlos ir padarome griovelį, į tą griovelį sudedame likutį tešlos, išmaišytą su aguonomis.
    Ant viršaus sudedame eilutę vyšnių.
    Kepame 45 min 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusį pabarstome cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų (4 - 5)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų margarino
  • šiek tiek vyšnių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros margariną gerai išsukame su cukrumi, po vieną mušame kiaušinius ir gerai išsukame.
    Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Į sviestu pateptą formą dedame 3/4 tešlos ir padarome griovelį, į tą griovelį sudedame likutį tešlos, išmaišytą su aguonomis.
    Ant viršaus sudedame eilutę vyšnių.
    Kepame 45 min 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusį pabarstome cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų