Kambario temperatūros margariną gerai išsukame su cukrumi, po vieną mušame kiaušinius ir gerai išsukame. Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Į sviestu pateptą formą dedame 3/4 tešlos ir padarome griovelį, į tą griovelį sudedame likutį tešlos, išmaišytą su aguonomis. Ant viršaus sudedame eilutę vyšnių. Kepame 45 min 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek aguonų (4 - 5)
šiek tiek cukraus pudros
100 gramų cukraus
200 gramų margarino
šiek tiek vyšnių
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros margariną gerai išsukame su cukrumi, po vieną mušame kiaušinius ir gerai išsukame. Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Į sviestu pateptą formą dedame 3/4 tešlos ir padarome griovelį, į tą griovelį sudedame likutį tešlos, išmaišytą su aguonomis. Ant viršaus sudedame eilutę vyšnių. Kepame 45 min 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus.