Kepiname faršą ir medine mentele paskirstome, kad nesuliptų. Apkeptą faršą sumaišome su svogūnais ir dedame ant skrudintų bulvyčių.
Padažą gaminame iš majonezo ir kečupo. Galima įpilti šiek tiek vandens, kad padažas būtų skystesnis. Dar galima dėti čili pipiro. Padažu gausiai padengiame patiekalą.
Skanaus.
Autorius: Irmantas
INGREDIENTAI:
200 gramų bulvių (skrudintos)
1 vienetas svogūnų (didelis)
500 gramų kiaulės faršo
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
2 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkintą svogūną pakepame keptuvėje.
Kepiname faršą ir medine mentele paskirstome, kad nesuliptų. Apkeptą faršą sumaišome su svogūnais ir dedame ant skrudintų bulvyčių.
Padažą gaminame iš majonezo ir kečupo. Galima įpilti šiek tiek vandens, kad padažas būtų skystesnis. Dar galima dėti čili pipiro. Padažu gausiai padengiame patiekalą.