• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių (skrudintos)
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkintą svogūną pakepame keptuvėje.

    Kepiname faršą ir medine mentele paskirstome, kad nesuliptų. Apkeptą faršą sumaišome su svogūnais ir dedame ant skrudintų bulvyčių.

    Padažą gaminame iš majonezo ir kečupo. Galima įpilti šiek tiek vandens, kad padažas būtų skystesnis. Dar galima dėti čili pipiro. Padažu gausiai padengiame patiekalą.

    Skanaus.

Autorius: Irmantas

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių (skrudintos)
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkintą svogūną pakepame keptuvėje.

    Kepiname faršą ir medine mentele paskirstome, kad nesuliptų. Apkeptą faršą sumaišome su svogūnais ir dedame ant skrudintų bulvyčių.

    Padažą gaminame iš majonezo ir kečupo. Galima įpilti šiek tiek vandens, kad padažas būtų skystesnis. Dar galima dėti čili pipiro. Padažu gausiai padengiame patiekalą.

    Skanaus.

Autorius: Irmantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų