Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo suberti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia įdėti druskos. Gardinti grietine.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
šiek tiek svogūnų
200 gramų jautienos (ar kiauliena)
500 mililitrų kazlėkų (marinuoti)
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
1 vienetas sultinio (grybų, kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo suberti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia įdėti druskos. Gardinti grietine.