• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek svogūnų
  • 200 gramų jautienos (ar kiauliena)
  • 500 mililitrų kazlėkų (marinuoti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 1 vienetas sultinio (grybų, kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo suberti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia įdėti druskos. Gardinti grietine.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek svogūnų
  • 200 gramų jautienos (ar kiauliena)
  • 500 mililitrų kazlėkų (marinuoti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 1 vienetas sultinio (grybų, kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo suberti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia įdėti druskos. Gardinti grietine.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų