Sutarkuojame burokine tarka morkas ir kopūstus, svogūnus supjaustome smulkiai. Viską sudedame į keptuvę ir įpylus aliejaus patroškiname apie 4 min. Kai praeina keturios minutės, kol troškinukas aušta (3 min.) paruoškite faršą (pagal skonį). Jau ataušo tad reikia į faršą sudėti visą troškinuką ir sumaišyti. Tada aliejuje kepti kotletukus. Na ar sunku buvo paruošti katutti kotletus? SKANAUS! :D
Autorius: Ieva
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto kopūstų
3 vienetai morkų
0.5 vieneto svogūnų
500 gramų kalakutų faršo
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuojame burokine tarka morkas ir kopūstus, svogūnus supjaustome smulkiai. Viską sudedame į keptuvę ir įpylus aliejaus patroškiname apie 4 min. Kai praeina keturios minutės, kol troškinukas aušta (3 min.) paruoškite faršą (pagal skonį). Jau ataušo tad reikia į faršą sudėti visą troškinuką ir sumaišyti. Tada aliejuje kepti kotletukus. Na ar sunku buvo paruošti katutti kotletus? SKANAUS! :D