Kalakutieną supjaustyti gabaliukais, ištrinti paukštienos prieskoniais, ištrinti majonezu (arba galima atradau naują pamarinavimo būdą - pamarinuoti skystyje nuo savo marinuotų agurkų). Pamarinuoti kokias 5 valandas.
Tuo metu supjaustyti pomidorus, ridikėlius, salotas ir papriką. Tada pakepinti kalakutieną keptuvėje su trupučiu aliejaus, baigiant kepti kalakutienai, suberti saulėgrąžas ir šiek tiek pakepinti. Iškepus kalakutienos gabalėlius galima supjaustyti dar smulkiau ir su saulėgrąžom suberti ant supjaustytų daržovių.
Galima apšlakstyti pusės citrinos sultimis (arba aliejumi). Labai skanu tiek karštos, tiek šaltos salotos. Skanaus!
Autorius: neringagin
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
0.5 vieneto paprikų
2 vienetai pomidorų pastos
50 gramų salotų
50 gramų saulėgrąžų
50 gramų ridikėlių
200 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutieną supjaustyti gabaliukais, ištrinti paukštienos prieskoniais, ištrinti majonezu (arba galima atradau naują pamarinavimo būdą - pamarinuoti skystyje nuo savo marinuotų agurkų). Pamarinuoti kokias 5 valandas.
Tuo metu supjaustyti pomidorus, ridikėlius, salotas ir papriką. Tada pakepinti kalakutieną keptuvėje su trupučiu aliejaus, baigiant kepti kalakutienai, suberti saulėgrąžas ir šiek tiek pakepinti. Iškepus kalakutienos gabalėlius galima supjaustyti dar smulkiau ir su saulėgrąžom suberti ant supjaustytų daržovių.
Galima apšlakstyti pusės citrinos sultimis (arba aliejumi). Labai skanu tiek karštos, tiek šaltos salotos. Skanaus!