• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištienos blauzdelių
  • 10 vienetų bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 pundelis krapų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 skiltelės česnakų
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištienos blauzdelių
  • 10 vienetų bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 pundelis krapų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 skiltelės česnakų
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos blauzdeles užmarinuokite su druska, pipirais, kapotais česnakais ir majonezu. Palikite keletui valandų šaldytuve.
  2. Į puodą dėkite lauro lapelius, sudėkite marinuotas blauzdeles, supjaustytas bulves ir morkas, periodiškai sloksniuojant. Užpilkite vandenių, kad beveik apsemtų.
  3. Troškinkite valandą, uždengę puodą dangčiu. Kai išsitroškins, pabarstykite kapotais krapais.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų