• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kakavos
  • 90 gramų migdolų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų džiūvesėlių (duonos)
  • 60 gramų juodojo šokolado
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 6 porcijoms.

    Ištirpinkite sviestą, tirpinant jis neturi paruduoti Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite iki standumo, po truputį pildami cukrų. Išplakta masė turi įgauti sniego konsistenciją.

    Šiltą sviestą sumaišykite su kiaušinių tryniais ir cukraus pudra – turite gauti kremo konsistencijos masę.

    Sumalkite migdolų riešutus, ištirpinkite šokoladą ir visa tai sumaišykite su duonos džiūvėsėliais, kakavos milteliais ir konjaku. Į gautą mišinį atsargiai įmaišykite išplaktus kiaušinių baltymus.

    Gautą masę supilstykite į 6 sviestu išteptas kepimo formeles, ant išpilstytos masės užbarstykite cukraus. Mišinys neturėtų užpildyti daugiau nei ⅔ kiekvienos formelės.

    Formeles ratu išdėliokite mikrobangų krosnelėje ir pilnu galingumu šildykite 2-3 minutes.

    Išimtas iš mikrobangų krosnelės, desertas turi atvėsti. Patiekti rekomenduojama su vaniliniu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Blizgutea*

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kakavos
  • 90 gramų migdolų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų džiūvesėlių (duonos)
  • 60 gramų juodojo šokolado
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 6 porcijoms.

    Ištirpinkite sviestą, tirpinant jis neturi paruduoti Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite iki standumo, po truputį pildami cukrų. Išplakta masė turi įgauti sniego konsistenciją.

    Šiltą sviestą sumaišykite su kiaušinių tryniais ir cukraus pudra – turite gauti kremo konsistencijos masę.

    Sumalkite migdolų riešutus, ištirpinkite šokoladą ir visa tai sumaišykite su duonos džiūvėsėliais, kakavos milteliais ir konjaku. Į gautą mišinį atsargiai įmaišykite išplaktus kiaušinių baltymus.

    Gautą masę supilstykite į 6 sviestu išteptas kepimo formeles, ant išpilstytos masės užbarstykite cukraus. Mišinys neturėtų užpildyti daugiau nei ⅔ kiekvienos formelės.

    Formeles ratu išdėliokite mikrobangų krosnelėje ir pilnu galingumu šildykite 2-3 minutes.

    Išimtas iš mikrobangų krosnelės, desertas turi atvėsti. Patiekti rekomenduojama su vaniliniu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Blizgutea*

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų