Nuostabaus skonio it kvapo karštas šokoladas. Zefyriukai jam suteikia saldumo jei nesinori dėti cukraus. Galima taip pat puošti plakta grietinėle. Levandos suteikia išskirtinį skonį ir kvapą šiam gėrimui. Puikiai tiks šaltam rudens vakarui ar ankstyvam rytui. Panašaus skonio gėrimus gamina kavinėse, tačiau galima jį pasidaryti ir namie, gal kiek sunkiau bus rasti levandų žiedų.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 150 gramų juodojo šokolado
- 75 mililitrai pieno
- 225 mililitrai vandens
- 1 arbatinis šaukštelis levandų (džiovintos)
- Pabarstymui:
- 1 saujelė marshmallows zefyrų (mini)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Levandas užpilti pienu ir užvirinti, palaukti 30 min, kol pritrauks.
- Šokoladą ištirpinti verdančiame vandenyje.
- Supilti į taurę ir užpilti levandų pienu. Galima pagardinti cukrumi. Viršų papuošti mini zefyriukais.
REKLAMA