INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1.5 kilogramo karšių
- 5 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 200 gramų konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai citrinos rūgšties
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome žuvį stambiais gabalais, apšlakstome citrinos sultimis ir pasūdome. Po 30 minučių juos pavoliojame plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje, kol abi pusės paruduos. Žaliuosius žirnelius pasūdome ir įberiame truputį cukraus. Svieste pakepiname porą šaukštų džiūvėsėlių ir sumaišome su žirneliais. Žuvį sudedame į pailgą pusdubenį ir apdedame žirneliais.
REKLAMA