• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 kilogramas karpių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
    Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų