INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 700 gramų karpių
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 100 mililitrų alaus
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 50 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoštą žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, apibarstyti pipirais, aplieti actu ir pamarinuoti šaldytuve 1 val.
Į puodą sudėti žuvį, suberti razinas, citrinos žievelę, įpilti aliejaus ir alaus.
Troškinti uždarame inde ant silpnos ugnies.
Prieš valgį paskaninti petražolėmis.
Autorius: Gitana
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 700 gramų karpių
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 100 mililitrų alaus
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 50 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoštą žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, apibarstyti pipirais, aplieti actu ir pamarinuoti šaldytuve 1 val.
Į puodą sudėti žuvį, suberti razinas, citrinos žievelę, įpilti aliejaus ir alaus.
Troškinti uždarame inde ant silpnos ugnies.
Prieš valgį paskaninti petražolėmis.
Autorius: Gitana
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI