• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 700 gramų karpių
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 100 mililitrų alaus
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoštą žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, apibarstyti pipirais, aplieti actu ir pamarinuoti šaldytuve 1 val.
    Į puodą sudėti žuvį, suberti razinas, citrinos žievelę, įpilti aliejaus ir alaus.
    Troškinti uždarame inde ant silpnos ugnies.
    Prieš valgį paskaninti petražolėmis.

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 700 gramų karpių
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 100 mililitrų alaus
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoštą žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, apibarstyti pipirais, aplieti actu ir pamarinuoti šaldytuve 1 val.
    Į puodą sudėti žuvį, suberti razinas, citrinos žievelę, įpilti aliejaus ir alaus.
    Troškinti uždarame inde ant silpnos ugnies.
    Prieš valgį paskaninti petražolėmis.

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų