• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais, virimui)
  • 1 sauja krapų (smulkinti)
  • šiek tiek laurų lapų (virimui)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 sauja petražolių (smulkintos)
  • 1 sauja žirnių (žalieji)
  • 125 gramai kiaulės faršo
  • 125 gramai jautienos faršo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
  • 1 kilogramas kiaulės karkos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su prieskoniais, krapais. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir smulkintomis petražolėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių padengiame maltos mėsos mase, apibarstome žirneliais ir smulkintomis morkomis. Susukame suktinį ir stipriai suspaudžiame, aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms (aš dažniausiai slegiu per naktį). Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais, virimui)
  • 1 sauja krapų (smulkinti)
  • šiek tiek laurų lapų (virimui)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 sauja petražolių (smulkintos)
  • 1 sauja žirnių (žalieji)
  • 125 gramai kiaulės faršo
  • 125 gramai jautienos faršo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
  • 1 kilogramas kiaulės karkos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su prieskoniais, krapais. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir smulkintomis petražolėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių padengiame maltos mėsos mase, apibarstome žirneliais ir smulkintomis morkomis. Susukame suktinį ir stipriai suspaudžiame, aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms (aš dažniausiai slegiu per naktį). Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų